Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Trade

Brilliant White

Vopsea lavabila alba pentru interior

Vopsea lavabilă, cu grad de alb ridicat, pentru decorarea suprafeţelor interioare.

Recomandată pentru suprafeţe minerale pregatile corespunzător: beton, tencuieli, gleturi, plăci de gipscarton. Emulsia vinilică are o aderenţă excelentă la stratul suport, formează o peliculă cu aspect mat, cu rezistentă ridicată la uzură şi conferă o finisare perfectă a suprafeţelor.

Descarcă fişa tehnică

Vinyl Matt

Vopsea lavabila de interior, baza pentru sistemul de nuantare

Vopsea lavabilă, cu grad de alb ridicat, pentru decorarea suprafeţelor interioare.

Emulsie de copolimer acrilic pe bază de apă, pentru decorarea suprafeţelor interioare. Recomandată pentru suprafeţe minerale pregatile corespunzător: beton, tencuieli, gleturi, plăci de gipscarton. Vopseaua are o mare capacitate de acoperire, formează o peliculă cu aspect mat şi rezistentă ridicată la uzură. Este disponibilă în trei variante: light, medium şi extradeep.

Descarcă fişa tehnică

Weathershield

Vopsea lavabila de exterior, baza pentru sistemul de nuantare

Emulsie cu conţinut răşină acrilică, pe bază de apă, cu adaos de substanţe fungicide pentru decorarea suprafeţelor exterioare.

Recomandată pentru suprafeţe minerale pregatile corespunzător: beton, tencuieli. Vopseaua conţine substanţe fungicide ce împiedică răspândirea mucegaiului în stratul de vopsea. Are capacitate mare de acoperire, se usucă rapid şi îşi menţine culoarea timp îndelungat (până la 15 ani). Este disponibilă în trei variante: light, medium şi extradeep.

Descarcă fişa tehnică

Diamond Matt

Vopsea lavabila de interior, baza pentru sistemul de nuantare

Emulsie de copolimer acrilic pe bază de apă, pentru decorarea suprafeţelor interioare.

Recomandată pentru suprafeţe minerale pregatile corespunzător: beton, tencuieli, gleturi, plăci de gipscarton. Vopseaua are o foarte mare rezistentă la uzură (de 10 ori mai mare ca Dulux Trade Vinyl Matt), petele putând fi îndepărtate cu uşurinţă fără a afecta culoarea sau aspectul iniţial al suprafeţei. Este disponibilă în variantele: light, medium, extradeep şi Pure Brilliant White (vopsea lavabilă pentru interior de un alb intens).

Descarcă fişa tehnică

Satinwood

Email sintetic, baza pentru sistemul de nuantare

Email pe bază de răşină alchidică în solvent organic, cu adaos de pigmenţi, pentru decorarea suprafeţelor interioare şi exterioare.

Email cu capacitate mare de acoperire, recomandat pentru suprafeţe metalice sau din lemn. Se poate folosi pentru vopsirea caloriferelor sau a ţevilor prin care circulă apa caldă (temperatura apei calde: maxim 90A° C -€“ nuanţa se poate modifica în timp datorită expunerii la temperatura ridicată). Se foloseşte ca bază pentru sitemul de nuanţare şi poate fi colorat în peste 10.000 de nuanţe. Este disponibil în trei variante: light, medium şi extradeep.

Descarcă fişa tehnică

All Purposes Primer

Grund pentru suprafete minerale, din metal si lemn, exterior si interior

Grund de impregnare pe bază de solvent pentru amorsarea suprafeţelor A®nainte de aplicarea vopselei decorative.

Recomandat pentru suprafeţe exterioare sau interioare pregatile corespunzător: lemn, metal, beton, tencuieli, gleturi, plăci de gipscarton. Are o capacitate de impregnare ridicată, reglează gradul de absorbţie în suporturile poroase şi măreşte durata de viaţă a stratului de vopsea aplicat ulterior.

Descarcă fişa tehnică

A brand by AkzoNobel