Furnizor al Casei Regale a Romaniei


Dulux se implică în dezvoltarea durabilă şi reducerea impactului asupra mediului în ceea ce priveşte produsele pe tot parcursul ciclului de producţie şi utilizare a lor. Ne concentram pe domenii cheie pe care să le imbunătăţim constant pentru un mediu sustenabil şi real al afacerii noastre.

Produse si servicii

Scopul nostru  principal este de a realiza produse cu o implicare ecologică cât mai ridicată, fără a compromite performanţa şi astfel să putem oferi în continuare produse inovatoare, care contribuie la bunăstarea clienţilor noştri. Oferim alternative de înaltă performanţă pe bază de apă pentru vopselele ce conţin solvenţi şi am introdus ambalajele uşoare pentru vopselele noastre, folosind mai puţin material.

Comunitate

Personalul şi  angajaţii noştri sunt  puternic implicaţi în strategia de dezvoltare  şi astfel, formăm constant noi parteneriate avantajoase cu comunităţile locale. Începand cu anul 2005, Azko Nobel a sprijinit mai mult de 500 de proiecte în întreaga lume prin programe destinate să încurajeze angajaţii să contribuie în mod activ în comunităţile lor.
A brand by AkzoNobel